El corresponsal del New York Times a Madrid, Raphael Minder, s’ha mostrat sorprès després de la suspensió judicial d’un acte pel referèndum que havia de tenir lloc aquest diumenge a Madrid.

El corresponsal del NYT s’exclama de la suspensió d’un acte pel referèndum a Madrid

El Nacional
Barcelona. Dimarts, 12 de setembre de 2017
1 minut

Estelada Sant Cugat - PDeCAT
El corresponsal del New York Times a Madrid, Raphael Minder, s’ha mostrat sorprès després de la suspensió judicial d’un acte pel referèndum que havia de tenir lloc aquest diumenge a Madrid.

En una piulada a les xarxes socials, Minder es pregunta: “el jutge suspèn la reunió de Madrid per a la independència catalana?”, i hi afegeix, en un missatge molt crític, “el dret al vot és un tema, la llibertat d’expressió un altre”.

Aquest dimarts un jutjat contenciós administratiu de Madrid ha suspès l’acte en favor del referèndum organitzat per l’entitat Madrileños por el derecho a decidir. L’acte s’havia de celebrar diumenge 17 de setembre al migdia a una de les naus de Matadero, un espai de titularitat municipal, i que comptava amb l’autorització del consistori.

El jutge ha paralitzat l’autorització municipal d’aquest espai, després de rebre un recurs del PP, i en considerar que pot ser incongruent amb els dictàmens del Tribunal Constitucional sobre la llei del referèndum, aprovada pel Parlament i suspesa pels magistrats.

http://www.elnacional.cat/ca/politica/corresponsal-new-york-times-acte-madrid-referendum_190842_102.html

Publicado por

Ferran Sala

El Fideuer de Calaf-La Flor de l´Alta Segarra-Pasta Sala Integral