Diego Pérez de los Cobos, el coronel que la Fiscalia ,se l'acusava de maltractar un intern que estava hospitalitzat, per haver estat agredit prèviament, i de tapar-li el nas i la boca. - Pasta,Música,Ecologia

Diego Pérez de los Cobos, el coronel que la Fiscalia ,se l’acusava de maltractar un intern que estava hospitalitzat, per haver estat agredit prèviament, i de tapar-li el nas i la boca.

Referéndum

El coronel Pérez de los Cobos va ser processat per tortures a un etarra

El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dissabte, 23 de setembre de 2017

pérez de los cobos ACN

Diego Pérez de los Cobos, el coronel que la Fiscalia ha imposat perquè assumeixi el comandament únic per coordinar els treballs de Mossos, Guàrdia Civil i Policia Nacional, va ser processat per torturar un pres etarra. 

Se l’acusava de maltractar un intern que estava hospitalitzat, per haver estat agredit prèviament, i de tapar-li el nas i la boca. Finalment, tant ell com dos companys més van ser exonerats.

Una altra dada sobre Diego Pérez és que és germà de Francisco Pérez de los Cobos, exmilitant del PP i president del Tribunal Constitucional entre 2011 i 2017. Sota el seu mandat, el TC va declarar inconstitucional i nul el decret de convocatòria del 9-N.

Per la seva banda, el seu pare, Francisco Pérez de los Cobos, va ser candidat de la Fuerza Nueva al Congrés dels Diputats l’any 1977, les primeres eleccions democràtiques, a les quals es va presentar com a número quatre per Múrcia. 

http://www.elnacional.cat/ca/politica/coronel-perez-cobos-tortures-etarra_194679_102.html
http://www.elnacional.cat/ca/politica/coronel-perez-cobos-tortures-etarra_194679_102.html

MAYDAY , SOS,HELP,Efta, Unió Europea ,ONU,-¡ España ataca la soberania de Catalunya!
MAYDAY, SOS, HELP, Efta, European Union, UN, Spain strikes the sovereignty of Catalonia
MAYDAY, SOS, HELP, Efta, Europäische Union, UNO, Spanien schlägt die Souveränität von Katalonien!
MAYDAY, SOS, HELP, Efta, Union européenne, ONU, l’Espagne frappe la souveraineté de la Catalogne!

Publicado por

Ferran Sala

El Fideuer de Calaf-La Flor de l´Alta Segarra-Pasta Sala Integral