La CNN punxa en directe la manifestació a Barcelona per l ´alliberament dels presos politics al seu telenotícies

República catalana

 

La CNN punxa en directe la manifestació pels presos al seu telenotícies

El Nacional
Barcelona. Dissabte, 11 de novembre de 2017
3 minuts

CNN 11N
End of break ads in 15s

El principal canal de notícies del Regne Unit, Sky News, també ha incorporat l’esdeveniment al seu telenotícies, dient que “els catalans expressen amb fermesa que les seves opinions no són respectades”. El canal internacional de l’emissora turca TRT també ha emès en directe part de la manifestació.

Les agències de notícies internacionals també s’han fet ressò de la protesta als carrers de Barcelona, que ha aplegat 750.000 persones segons la Guàrdia Urbana, com Agence France Presse:

El principal canal de notícies del Regne Unit, Sky News, també ha incorporat l’esdeveniment al seu telenotícies, dient que “els catalans expressen amb fermesa que les seves opinions no són respectades”. El canal internacional de l’emissora turca TRT també ha emès en directe part de la manifestació.

Les agències de notícies internacionals també s’han fet ressò de la protesta als carrers de Barcelona, que ha aplegat 750.000 persones segons la Guàrdia Urbana, com Agence France Presse:

 

Altres mèdia han afegit l’esdeveniment a la seva cobertura, com la televisió paneuropea Euronews, l’emissora de notícies francesa BFMTV, o la televisió internacional pública alemanya Deutsche Welle, que obria el seu telenotícies de les 20h amb la manifestació de Barcelona:

 

La BBC, que ha llançat una crònica força extensa minuts després d’acabar la manifestació, afegeix a la informació sobre l’esdeveniment que “Ada Colau, l’alcaldessa de Barcelona, condemna els líders independentistes” i explica que “en una reunió del seu partit Catalunya en Comú, ha dit que els líders del moviment independentista ‘han enganyat la població per als seus propis interessos’. ‘Han provocat tensions i han fet una declaració d’independència unilateral que la majoria no vol'”. També France Presse destaca aquesta actitud d’Ada Colau, i titula: “L’alcaldesa de Barcelona acusa Puigdemont de portar Catalunya ‘al desastre'”

http://www.elnacional.cat/ca/politica/premsa-internacional-manifestacio-presos-politics-catalans_211662_102.html

Publicado por

Ferran Sala

El Fideuer de Calaf-La Flor de l´Alta Segarra-Pasta Sala Integral